• Groene Courant & Windenergie Courant

    Duurzaamheid

  • Smart Storage

    Mediaplatform energieopslag

  • NL Elektrisch

    Opdracht RVO.nl

EG Media

Duurzame uitgeverij

Dé duurzame uitgeverij en communicatie-expert van Nederland zijn! Niets minder dan dat is de ambitie van EG Media. Met vier vaktijdschriften in het segment van duurzaamheid en een groot aantal communicatie-opdrachten in het veld van duurzame energie is EG Media hard op weg haar ambitie te verwezenlijken!

Op deze website vindt u uitgebreide informatie over EG Media en de crossmediale producten die wij aanbieden via een one-stop-shopping-concept. Of het nu gaat om contentbeheer, copywriting of om de creatie van een logo, huisstijl, website of  brochure of eigen magazine: onze diensten zijn begrijpelijk, doeltreffend, toepasbaar én betaalbaar.

EG Media

Communicatie

EG Media is niet alleen een communicatie-expert, maar is ook dé duurzame uitgeverij van Nederland met vier publicaties in het groene segment. Sinds april 2010 wordt Solar Magazine gemaakt; een multimediaal platform bestaande uit een tijdschrift op kwartaalbasis, wekelijkse nieuwsbrief en website met dagelijks het laatste nieuws over zonne-energie. Sinds december 2010 verschijnt Smart E-Mobility; een magazine gemaakt over elektrisch vervoer en smart grids. In september 2013 is het multimediale platform LED Magazine - gericht op led-verlichting - gelanceerd. Het nieuwe platform is Smart Storage Magazine over energieopslag. In januari 2017 heeft EG Media bovendien de online platforms Groene Courant en Windenergie Courant geacquireerd. De multimediale platforms van EG Media bereiken jaarlijks ruim 1,5 miljoen unieke bezoekers.

 

Onze redactie

Heeft in de afgelopen 30 dagen

187

Nieuwsberichten gedeeld

139.968

Unieke lezers bereikt


Bekijk hier al onze

Producten