• EV Highlights

    Opdracht RVO.nl

  • Smart Storage

    Mediaplatform energieopslag

  • NL Elektrisch

    Opdracht RVO.nl

EG Media

Duurzame uitgeverij

Dé duurzame uitgeverij en communicatie-expert van Nederland zijn! Niets minder dan dat is de ambitie van EG Media. Met vier vaktijdschriften in het segment van duurzaamheid en een groot aantal communicatie-opdrachten in het veld van duurzame energie is EG Media hard op weg haar ambitie te verwezenlijken!

Op deze website vindt u uitgebreide informatie over EG Media en de crossmediale producten die wij aanbieden via een one-stop-shopping-concept. Of het nu gaat om contentbeheer, copywriting of om de creatie van een logo, huisstijl, website of  brochure of eigen magazine: onze diensten zijn begrijpelijk, doeltreffend, toepasbaar én betaalbaar.

EG Media

Communicatie

EG Media is niet alleen een communicatie-expert, maar is ook dé duurzame uitgeverij van Nederland met vier publicaties in het groene segment. Sinds april 2010 wordt Solar Magazine gemaakt; een multimediaal platform bestaande uit een tijdschrift op kwartaalbasis, wekelijkse nieuwsbrief en website met dagelijks het laatste nieuws over zonne-energie. Sinds december 2010 verschijnt Smart E-Mobility; een magazine gemaakt over elektrisch vervoer en smart grids. In september 2013 is het multimediale platform LED Magazine - gericht op led-verlichting - gelanceerd. Het nieuwe platform is Smart Storage Magazine over energieopslag. De multimediale platforms van EG Media bereiken jaarlijks 500.000+ unieke bezoekers.

 

Onze redactie

Heeft in de afgelopen 30 dagen

232

Nieuwsberichten gedeeld

113.002

Unieke lezers bereikt


Bekijk hier al onze

Producten